Hírek


Április 25-én lesz az V. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben (videóval)
2015. március 28. 17:17
Az egy hónap múlva, a Városligetben megrendezendő V. Rendőr- és Tűzoltónap promóciója érdekében szervezett közös flashmobot a rendőrség és a katasztrófavédelem.

A Készenléti Rendőrség Zenekara a Katasztrófavédelem Központi Zenekarával közösen a József nádor térről indult el hangos zeneszóval, a járókelők, az ott élők és dolgozók nagy meglepetésére. A Hagyományőrző Rendőrszázad is részt vett a rendkívüli eseményen, korhű ruhába öltözött lovasrendőrök zárták a zenekarok sorát. A szokatlan menet a Dorottya utcán át a Duna-korzó felé folytatta útját, miközben szintén korhű ruhába öltözött tűzoltók szórólapokat osztogattak a járókelőknek az április 25-i városligeti rendezvényről.

A zenekarok a Bazilikánál még két zeneszámot játszottak el együtt, majd látványos elvonulással fejezték be a rendhagyó eseményt, a jelenlévők hálás tapsának kíséretében.Fotós: Dudás Tamás, Szabadi Bálint /FKI

 

Kapcsolódó képek:

Április 25-én lesz az V. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben (videóval) Április 25-én lesz az V. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben (videóval) Április 25-én lesz az V. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben (videóval)
>>> További képek a galériában <<<