Hírek


Kihívás Napja a VIII. és III. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon
2017. június 01. 10:00
Közel a teljes állomány részt vett a VIII. és a III. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon megrendezett Kihívás Napján május 31-én.

Nem mindennapi kihívás részesei lehettek a józsefvárosi és óbuda-békásmegyeri parancsnokság tűzoltói, akik vállalkoztak arra a feladatra, hogy 21 órán keresztül különböző sportokban próbálják ki magukat. A tűzoltóságok udvarán felállított sporthelyszíneken valamint fedett focipályán konditeremben illetve külön kialakított pingpong teremben volt lehetőség sportolni. A legkedveltebb a kispályás foci volt, ahol a 21 óra alatt szinte folyamatosan váltották egymást a csapatok.

A laktanya helyszínein az alábbi sportokat próbálhatták ki:

Alpin mászás (mászó házban), Biliárd, Boksz (boksz zsákon) Csocsó, Darts, Evezőpad, Kidobó, Kispályás foci, Konditerem, Lépcsőfutás (bevetési ruhában) Ping-pong, Szoba bicikli, Tollas lapda, TRX, Turn Ball (strand tenisz), Ugráló kötél, valamint Zumba.

Ezen a napon a tűzoltók bebizonyították, hogy a sport iránti elkötelezettségük töretlen. A VIII. és a III. kerületi tűzoltók az elért eredményükkel erőn, lelkesedésükkel és elszántságukkal pedig várakozáson felül teljesítették a napot.

Gratulálunk a teljesítményhez!


 

Kapcsolódó képek:

Kihívás Napja a VIII. és III. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon Kihívás Napja a VIII. és III. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon Kihívás Napja a VIII. és III. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon
>>> További képek a galériában <<<