Hírek


Családi ház tüzéhez vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók a XXIII. kerületben (videóval)
2017. június 07. 15:36
A tűzesetben nem sérült meg senki.

Egy kétszintes családi ház tetőszerkezete lángolt százötven négyzetméteren a XXIII. kerületi Szent István utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók a ház áramtalanítása után a lángokat több oldalról támadva négy vízsugárral a tüzet eloltották. A tűzeset bekövetkezésekor a házban hárman tartózkodtak, ők saját erejükből az ingatlanból kimenekültek. A helyszínen dolgozó tűzoltók a gázművek szakembereit is a helyszínre kérték.
A Szent István utca úttestét a helyszínen lévő tűzoltófecskendők elfoglalták, ezért az utcát le kellett zárni a tűzoltási művelet idejére.
A bevetést a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálata irányította.

A tűzesetben nem sérült meg senki, lakosságvédelmi intézkedés foganatosítására nem volt szükség.Fotós: Szabadi Bálint tű.zls. Videó: Csontos Ferenc Zoltán tű.tőrm. FKI Videószolgálat

 

Kapcsolódó képek:

Családi ház tüzéhez vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók a XXIII. kerületben (videóval) Családi ház tüzéhez vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók a XXIII. kerületben (videóval) Családi ház tüzéhez vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók a XXIII. kerületben (videóval)
>>> További képek a galériában <<<