Hírek


Fővárosi az ország legsportosabb tűzoltósága
2017. június 13. 14:36
2016-ban az Év Hivatásos Tűzoltóparancsnoksága elismerést követően 2017-ben a Legsportosabb Tűzoltó-parancsnokság címet is a VIII. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság nyerte el.

Május 31-e a Kihívás Napja, amelynek keretében egy nem mindennapi feladatra vállalkoztak a VIII. kerületi hivatásos tűzoltók, akik 21 órán keresztül különböző sportokban próbálhatták ki magukat, bebizonyítva ezzel sport iránti elkötelezettségüket.

A Kihívás Napján nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért az első helyen a józsefvárosi parancsnokság végzett. Az elismerés átadására június 13-án került sor a Magyar Sport Házában. A legsportosabb Tűzoltóparancsnokságnak járó díjat Kelemen Zsolt tűzoltó alezredes, a VIII. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka és Bene Krisztián tűzoltó százados, parancsnok-helyettes vették át Czene Attilától, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökétől.

Gratulálunk az elért eredményhez!

Fotós: Csontos Ferenc Zoltán tű.törm./FKI

 

Kapcsolódó képek:

Fővárosi az ország legsportosabb tűzoltósága Fővárosi az ország legsportosabb tűzoltósága Fővárosi az ország legsportosabb tűzoltósága
>>> További képek a galériában <<<