Hírek


Ifjúsági Verseny a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen
2018. április 17. 08:41
A rendezvénynek a X. kerületi Merkapt Maraton Sport és Szabadidő Központpont adott otthont.

A versenyt Radványi Gábor X. kerületi alpolgármester nyitotta meg és köszöntötte a diákokat.

Az V., VI., VI.I, VIII., IX., X. kerület iskoláinak rendezett pénteki versenyen több mint negyven csapat vágott neki a megmérettetésnek, amelyből kettő külföldről regisztrált. A Belváros - Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat testvérvárosaiból, Rahóról, és Rozsnyóról érkező diákok is remek eredményeket értek el a feladatok végrehajtása során.

Az indulók izgalmas állomásokon adhattak számot elméleti tudásuk megalapozottságáról, ügyességükről. A versenyállomásokon kívül szabadidős állomások is fogadta azokat a diákokat, akik éppen nem a versenyfeladatukat végezték. A szabadidős állomásokon többek között a Büntetés-végrehajtás, a NAV Bevetési Igazgatóság, a Mancs a Kézben mentőkutyás egyesület, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat és a Dr. Sztanek Endre Alapítvány tagjai érdekes programokkal várták a résztvevőket.  

A díjakat dr. Sára Botond VIII. kerületi alpolgármester adta át.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Fotós: Schultz László tű.ftörm. / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Ifjúsági Verseny a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen Ifjúsági Verseny a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen Ifjúsági Verseny a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen
>>> További képek a galériában <<<