Hírek


A Csodák Palotája nyílt napján vendégeskedtek az óbudai tűzoltók
2018. május 09. 09:19
Közel 120 tanuló és pedagógus szerzett életre szóló élményeket a tűzoltóautónál tartott ismertető, az Öveges termi kísérlet-bemutató, a tömlőgurító verseny és a tűzoltó szelfi jóvoltából.

Az óbudai Csodák Palotája nyílt napján vendégeskedtek az óbudai hivatásos tűzoltók. A "Tűzoltótudomány 2018" nevű programot az intézmény Flórián napja tiszteletére szervezte azzal célla, hogy bemutassák a tűzoltók munkáját és a tűzmegelőzés fontosságára is felhívják a figyelmet.

Kollégáink tevékenységét a helyszínen nagy érdeklődés övezte, a tűzoltó fecskendőnél éppúgy, mint a tömlőgurítás bemutatásánál, vagy az Öveges termi "tüzes kísérletnél". A diákok a tűzoltóautó előtt szelfizhettek is.

A tűzoltók az Országos Tűzmegelőzési Bizottság figyelemfelhívó brossúráit is kihelyezték a "tűzvédelmi ponton", amelyeket rövid időn belül "elkapkodtak".


 

Kapcsolódó képek:

A Csodák Palotája nyílt napján vendégeskedtek az óbudai tűzoltók A Csodák Palotája nyílt napján vendégeskedtek az óbudai tűzoltók A Csodák Palotája nyílt napján vendégeskedtek az óbudai tűzoltók