Hírek


Közbiztonsági napon a III. kerületi hivatásos tűzoltók
2018. május 10. 12:55
Az Óbudai Napok rendezvénysorozat keretein belül rendezték meg az Óbudai Közbiztonsági Napot a III. kerületi Csobánka téren.

A rendezvény a kerület lakosságának közbiztonságáért felelős szervek közös eseménye volt, amelyen a katasztrófavédelem, a  Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület, a rendőrség, a mentőszolgálat, a Magyar Honvédség, a Magyar Vöröskereszt, a közterület-felügyelet és a polgárőrség helyi szervezete is képviseltette magát.

A közbiztonsági napnak idén is kiemelt és látványos eleme volt a tűzoltók műszaki mentési és tűzoltási bemutatója. A látogatók a Békásmegyeri Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltó gépjárműveivel is megismerkedhettek. A bemutatók mellett a katasztrófavédelem munkatársai tűzvédelmi állomáson várták az érdeklődőket, akik a lakástüzek, szabadtéri tűzesetek megelőzése, a társasházak tűzvédelme és a szén-monoxid mérgezések megelőzése témakörökben érdeklődtek.


 

Kapcsolódó képek:

Közbiztonsági napon a III. kerületi hivatásos tűzoltók Közbiztonsági napon a III. kerületi hivatásos tűzoltók Közbiztonsági napon a III. kerületi hivatásos tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<