Hírek


Tizedjére is sárkányhajóverseny
2018. június 02. 09:26
Tizedik alkalommal rendezték meg a Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupát Budapesten, a népszigeti KSI vízitelepen. Női kategóriában a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, míg vegyes kategóriában a Terrorelhárítási Központ csapata diadalmaskodott.

Bőrdobok ütemes hangjától volt hangos a  Duna a népszigeti KSI vízitelepén június elsején Budapesten. Az ország egyik legnagyobb rendvédelmi sporteseményén, a X. Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupára csaknem háromszázan neveztek, tizenhét csapatot alkotva. A megméretésen a sárkányhajócsapatok kétszáz méteres távon versengtek a legjobbaknak járó kupáért.
 
Női kategóriában az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csatázott az elsőségért, a küzdelem a fővárosi csapat győzelmével zárult.
 
Vegyes kategóriában tizenöt csapat indult, kiélezett küzdelemben a Terrorelhárítási Központ sportolói arattak győzelmet.
 
A díjakat Berecz György, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Palotai Zsolt Gábor tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Kelemen Zsolt, a Budapesti Tűzoltó Szövetség alelnöke adta át. Palotai Zsolt Gábor tűzoltó ezredes beszédében úgy fogalmazott, nagyon örül annak, hogy sportszerűen és balesetmentesen zajlott le a verseny. Az ezredes minden versenyzőnek megköszönte, hogy nevezett és biztonságos hazaérkezést kívánt.
 
Az elért eredményekhez gratulálunk!Fotós: Schultz László tű.ftörm. / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Tizedjére is sárkányhajóverseny Tizedjére is sárkányhajóverseny Tizedjére is sárkányhajóverseny
>>> További képek a galériában <<<