Hírek


Huszonnégy óra alatt két tonna halat fogtak ki
2018. szeptember 10. 19:32
Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szeptember 8-9-én Délegyházán, a Villantó horgásztavon rendezte meg a II. Tükörponty BM Országos Katasztrófavédelmi Csapat Horgászversenyt. A megméretésen harmincöt csapat vett részt.

A versenyen indulókat Markos Zoltán tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese, az OKSE elnökségi tagja köszöntötte, aki maga is versenyzőként vett részt a rendezvényen.

A viadalon háromfős csapatok indulhattak, egy csapat négy horgászbottal állhatott rajthoz. A versenyre harmincöt csapat jelentkezett, együtt csaknem két tonna halat fogtak ki. A horgászok mindvégig sportszerűen viselkedtek mind egymással, mind pedig a kifogott halakkal, amelyek a mérlegelés és a fotózások után minden esetben sértetlenül visszakerültek a tóba.
 
A szombat estébe nyúló eredményhirdetésen Géczi Béla tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Közép-pesti kirendeltségének vezetője értékelte a rendezvényt és adta át a díjakat. Kitért arra, hogy a versenyzőket kiváló körülmények, nagyszerű szervezés és nem utolsósorban rengeteg hal fogadta a helyszínen. A rendezvény zárásakor külön köszönetet mondtak a résztvevők a két főszervezőnek, Sautek Sándor tűzoltó alezredesnek valamint Boross Barna László tűzoltó főtőrzsőrmesternek.

Az II. Tükörponty (24 órás) BM Országos Katasztrófavédelmi Csapat Horgászverseny eredménye:

Első helyezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság II. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Csonti-Kukorica nevű csapata, 164,78 kilogramm hallal.
 
Második helyezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság M 35-ös elnevezésű csapata lett, 147,22 kilogramm kifogott hallal.
 
Harmadik helyezett a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön Újhelyi BV nevű csapata lett, 142,54 kilogramm hallal.
 
A legnagyobb hal kifogója különdíjat a Balassagyarmati Fegyház és Börtön BFB TEAM elnevezésű csapat vehette át, amelynek tagjai egy 13,980 kilogrammos ponttyal érdemelték ki a kitüntetést. A különdíjat a CSATI Horgássz bolt tulajdonosa Szabó Adrienn adta át.

 

A rendezvényt fő támogatója az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület volt, míg a vereny etetőanyagát a DOVIT és a CSATI horgászboltok biztosították.

 

Gratulálunk az elért eredményekhez!
 


 

Kapcsolódó képek:

Huszonnégy óra alatt két tonna halat fogtak ki Huszonnégy óra alatt két tonna halat fogtak ki Huszonnégy óra alatt két tonna halat fogtak ki
>>> További képek a galériában <<<