Hírek


Kőbányai tűzoltók munkáját ismerte el az önkormányzat
2018. december 06. 07:31
Idén második alkalommal ismerte el az önkormányzat a Kőbányai tűzoltók munkáját. December 4-én a X. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsokságon évértékelő és díjátadó rendezvényt tartottak, ahol három munkatársunk vehetett át elismerést.

Az eseményen részt vett Kovács Róbert X. kerület Kőbánya polgármestere, Marksteinné Molnár Julianna, a Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány elnöke, Radványi Gábor alpolgármester valamint Géczi Béla tűzoltó ezredes a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője.

A rendezvényt Horváth Lajos tűzoltó őrnagy a X. kerületi tűzoltó parancsnokság parancsnoka nyitotta meg, majd Kovács Róbert polgármester köszönte meg a tűzoltók áldozatos munkáját és kívánt eseménymentes karácsonyi ünnepeket. A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány elnök asszonya, a sikeres együttműködésről és az új lehetőségek folytatásáról beszélt. Évértékelőjében kiemelte, hogy a 2017-ben életre hívott „Év kőbányai tűzoltója” díjjal továbbra is elismerni szándékoznak az állományból javasolt tűzoltókat.

Az elismeréseket a díjazottaknak Marksteinné Molnár Julianna és Kovács Róbert polgármester adta át.

Az idei évben a X. kerületi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság állományából a Kőbányai Önkormányzat kiváló tűzoltó címet adományozott Takács Ákos tűzoltó főtörzsőrmesternek és Koblencz László tűzoltó főtörzsőrmesternek.

A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány 2018-ban az „Év kőbányai tűzoltója” címet Kecskés Sándor tűzoltó törzszászlósnak adományozta.

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotós: Schultz László tű.ftörm.

 

Kapcsolódó képek:

Kőbányai tűzoltók munkáját ismerte el az önkormányzat Kőbányai tűzoltók munkáját ismerte el az önkormányzat Kőbányai tűzoltók munkáját ismerte el az önkormányzat
>>> További képek a galériában <<<