Hírek


Újpesten, a Városházán ismerték el a tűzoltók munkáját
2018. december 06. 09:36
Nagy István, Újpest alpolgármestere évértékelő értekezlet keretében nyújtott át jutalmakat a negyedik kerületi tűzoltóknak a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

 

Az ünnepségen az idei évben végzett kiemelkedő munkájukért az alpolgármester jutalomban részesítette az Észak-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség, illetve a IV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság munkatársait. Elismerést vehetett Ujvári István tűzoltó alezredes, Ábrók Sándor tűzoltó főtörzsőrmester, Barna Imre tűzoltó főtörzsőrmester, Gulyás Attila tűzoltó főtörzsőrmester, Kolumbán András tűzoltó főtörzszászlós, Kovács Zoltán tűzoltó törzsőrmester, Mihancsa Sándor tűzoltó főtörzsőrmester, Rácz Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, Rozman Roland tűzoltó főtörzsőrmester, Szabó Sándor tűzoltó főtörzsőrmester, Szabó Zoltán tűzoltó törzsőrmester, Szemők Zsolt tűzoltó főtörzsőrmester, Tisza Gergő tűzoltó törzsőrmester.

A rendvédelmi területen elismerésben részesült dolgozóknak az alpolgármester megköszönte munkájukat, és „eseménytelen” ünnepeket kívánt. Az elismerő szavakhoz csatlakozott Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is. Az ünnepségen részt vett  Czeba János tűzoltó ezredes, az FKI Észak Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségének kirendeltség-vezetője, valamint Béres Ferenc tűzoltó alezredes, a IV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka is.

Gratulálunk az elismerésekhez!

 

 

 

Fotós: Szabadi Bálint tű.zls. / FKI

 

Kapcsolódó képek:

Újpesten, a Városházán ismerték el a tűzoltók munkáját Újpesten, a Városházán ismerték el a tűzoltók munkáját Újpesten, a Városházán ismerték el a tűzoltók munkáját
>>> További képek a galériában <<<