Hírek


Felajánlotta jótékony célra a Kihívás Napján elért első helyezésért járó díjat a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
2019. június 27. 15:05
A tűzoltók a közeli Konduktív Gyakorló Általános Iskola alapítványának ajánlották fel az elnyert díjat, amely egy sportáruházba szóló vásárlási utalvány volt.

A nemrég lebonyolított Kihívás Napján a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság az „Év Legsportosabb Tűzoltó-parancsnoksága” címet nyerte el. Az előkelő helyezésért egy sportáruházba szóló vásárlási utalványt is átvehettek a tűzoltók. Kollégáink úgy döntöttek, hogy a nyereményüket nem vásárolják le, hanem felajánlják jótékonysági célra a  Pető Intézet iskolás tanulói részére.

Az átadáson a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Pócsik Attila tűzoltó ezredes, Dél-budai kirendeltség-vezető, dr. Bene Krisztián tűzoltó őrnagy, kerületi tűzoltóparancsnok és az újbudai tűzoltók képviselték. Pócsik Attila tűzoltó ezredes és Bene Krisztián tűzoltó őrnagy elmondták, korábban is megtörtént, hogy egy sporteseményért kapott díjat felajánlották az Intézetnek. Feketéné dr. Szabó Éva, a Konduktív Pedagógiai Központ Igazgatója megköszönte a felajánlást, egyben reményét fejezte ki, hogy a felajánlás hagyománnyá váljon. Az átadáson részt vettek még a Semmelweis Egyetem Pető András Kar Egységes Konduktív Pedagógiai Intézmény részéről Kiss Anna és Döbrössyné Dániel Gabriella intézményvezető-helyettesek, valamint Liptákné Papp Judit, az intézményegység igazgatója, aki az alapítvány nevében átvette az utalványt.


 

Kapcsolódó képek:

Felajánlotta jótékony célra a Kihívás Napján elért első helyezésért járó díjat a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Felajánlotta jótékony célra a Kihívás Napján elért első helyezésért járó díjat a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Felajánlotta jótékony célra a Kihívás Napján elért első helyezésért járó díjat a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
>>> További képek a galériában <<<