Regisztráció


Jelentkezz tűzoltónak!

Segíteni akarsz bajba jutott embertársaidon?
Akkor nálunk a helyed!

Jelentkezz tűzoltónak!

Veszély, bátorság, elhivatottság
Magyarország szolgálatában a biztonságért.
Ha az alábbiaknak is megfelelsz, akár már rajtra készen állsz, itt az idő

JELENTKEZZ hát a TOBORZÓRA!

 

Tájékoztatás felvételi lehetőségről a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába
beosztott tűzoltói beosztásba és gépjárművezetői beosztásba

A Katasztrófavédelem hivatásos állományában szolgálati viszonyt tiszthelyettesi és zászlósi beosztások esetében OKJ-s, egységes rendvédelmi moduláris szakképzés keretében lehetséges létesíteni.

A szolgálati viszony létesítésének szabályairól a rendvédelmi szervek esetében a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény (a továbbiakban: Hszt.) rendelkezik.

A Hszt. alapján alkalmazási feltétel szolgálati viszony létesítésekor a 18. és 55. év közötti életkor, továbbá feltétel a magyar állampolgárság, a cselekvőképesség, a belföldi lakóhely, a büntetlen előélet, illetve az esetleges büntetés, kényszergyógykezelés, próbára bocsátás óta a Hszt. által meghatározott idő eltelte, a beosztáshoz kapcsolódóan a foglalkozástól eltiltás, illetve – meghatározott kivétellel – a büntetőeljárás hatálya alatt állás kizártsága, a képesítési követelményeknek való megfelelés, az egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, a kifogástalan életvitel, a megbízhatósági vizsgálat vállalása, a nemzetbiztonsági követelményeknek való megfelelés, továbbá egyes alkotmányos jogok korlátozásának vállalása.

Képesítési követelmény a szolgálati viszony létesítésekor állami iskolai végzettségként érettségi, vagy felsőfokú végzettség.

Az alkalmas minősítést elérő jelentkezők közül előnyben részesülnek a C kategóriájú vezetői engedéllyel, illetve alkalmas minősítésű PÁV-I alkalmassági vizsgálattal (megkülönböztető jelzésű gépjármű vezetéséhez szükséges alkalmasság) rendelkezők, valamint a Budapesten, vagy Budapesttől 30 km-en belül lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkezők.

Amennyiben érdekel a hivatásos szolgálat, a tervezhető, biztos állás lehetősége, az állampolgárok biztonságának szolgálata, vállalod a szolgálat ellátás nehézségeit, úgy várunk a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába.

A szolgálati viszony létesítésére az előzőek szerinti alkalmazási követelményeknek való megfelelés esetén, a létszám- és a költségvetési helyzettől is függően kerülhet sor.

Amennyiben részt kívánsz venni a 2016. november 10-én 10.00 órakor tartandó toborzón, regisztrálj az alábbi adatlapon.

A toborzóval kapcsolatban információt az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:

tamasne.majszin@katved.gov.hu e-mail címen vagy a 06-1-459-23-00/93012 telefonszámon.

A tájékoztatóra szükséges, hogy magaddal hozd a felvételi eljáráshoz szükséges önéletrajzod, továbbá a végzettséget, képzettséget igazoló bizonyítványok, oklevelek, személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adó-igazolvány, hatósági igazolvány (TAJ), valamint az esetleges vezetői engedély másolatát.

FIGYELEM! KÉRJÜK, E-MAIL CÍMÉT A REGISZTRÁCIÓS LAPON PONTOSAN ADJA MEG, MERT A SZÜKSÉGES ÉRTESÍTÉSEKET IDE KÜLDJÜK!

Helyszín: 1081 Budapest, Dologház u. 1. II. em. Gróf Széchenyi Ödön terem


Regisztrációs Adatlap

Teljes név:
Születési dátum:
Irányítószám:
Település:
Cím:
Email cím:
Telefonszám:
Előképzettség:
Időpont (az Ön által választott időpontot jelölje be)
  • 2016. november. 10 - 10:00
Biztonsági kód: captcha
Megerősítés: