Balesetek vasárnap

2021. június 07. 08:23

Több kerület is érintett volt.

Összeütközött két személyautó Budapest VI. kerületében, az Andrássy úton, az Izabella utcai kereszteződésnél vasárnap délelőtt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, áramtalanítottak. Egy ember megsérült.

Karambolozott két személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Kisfaludy utca és a Törvény utca kereszteződésénél vasárnap délelőtt. Az egyik gépkocsi kidöntött egy távközlési oszlopot. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. Ketten megsérültek.

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Kele utcában vasárnap délután. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Egy ember megsérült.

Az út menti szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton, a Cinkotai úti kereszteződésnél vasárnap délután. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Egy ember megsérült.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap