Három baleset

2022. január 21. 07:57

Két gépkocsi ütközött a XIII. kerületben, egy autó parkoló járműnek ütközött a XXII. kerületben, míg a X. kerületben egy gépjármű a villamossínekre hajtott.

Összeütközött két személyautó csütörtökön reggel Budapest XIII. kerületében, a Dráva utca és a Visegrádi utca kereszteződésében. Az egyik egy oszlopnak is nekicsapódott. A fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, az egységek áramtalanították a járműveket, és felitatták az útra kifolyt üzemanyagot. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Parkoló járműnek ütközött egy másik gépkocsi a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában, csütörtökön délben a Mihalik Sándor utca és a Kuruc köz közötti szakaszon. Az álló járműben senki nem tartózkodott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, valamint a mentőket kérték a helyszínre. A balesetben egy ember megsérült.

Villamossínekre, illetve padkára hajtott egy gépkocsi a X. kerületi Körösi Csoma Sándor úton, a Kolozsvári utcánál, csütörtökön késő este. Mivel a forgalmi akadályt okozó jármű saját erejéből nem tudta elhagyni a pályát, a fővárosi hivatásos tűzoltók leemelték az autót a sínekről. Személyi sérülés nem történt.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap