Current Page aloldal fejlécképe

fovaros.katasztrofavedelem.hu közlemények

Égő ételmaradék okozott riadalmat a XVIII. kerületben
2020. március 27.

Kérjük, hogy soha ne hagyják felügyelet nélkül a tűzhelyen az ételt. Ha mégis megtörténik a baj, soha nem szabad vízzel oltani az égő, füstölgő olajat, mert így könnyen lángba boríthatjuk konyhánkat. Az edényt a tűzről le kell húzni és rá kell helyezni a fedőjét, ezzel el is oltottuk a lángokat.

Szén-monoxid-mérgezés a II. kerületben
2020. március 26.

Igazgatóságunk felhívja a figyelmet a fűtő- és tüzelőberendezések, illetve kémények rendszeres, szakszerű karbantartására.

Elhalasztjuk az alkotói pályázatot!
2020. március 17.

A korábban meghirdetett pályázatra az alkotások benyújtási határideje szeptember 30-ra módosult, a június 11-re tervezett országos díjátadó pedig nem lesz megtartva! Kérjük megértésüket!

Változik az ügyfélszolgálati működésünk
2020. március 15.

Az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje jelenleg a korábbi gyakorlatot követi, a magyarországi járványügyi helyzet alakulásával ez a rend változni fog. Figyelemmel az új koronavírus magyarországi terjedésére, már most azt javasoljuk, hogy mindenki, akinek lehetősége van rá, az online vagy a telefonos ügyintézést válassza. Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, kérjük, telefonon kérjen előre időpontot.

Tegyen a szabadtéri tüzek megelőzéséért!
2020. március 09.

Jó, ha tudjuk, hogy a szabadtéri tűz kialakulásának különösen kedvez a most következő időszak, mert a száraz növények pillanatok alatt meggyulladnak, a szeles időben pedig a legkisebb tűz is gyorsan továbbterjedhet.

Harmadfokú hőségriasztás lépett életbe
2019. június 12.

Az országos tisztifőorvos – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását – 2019. június 12. (szerda) 0:00 órától 2019. június 16. (vasárnap) 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást adta ki.

Sajtóközlemények
2011. december 22.

-